Kamis, 12 November 2015

Bio Disc - Adakah Ia untuk Real?

Bio Disc - Adakah Ia untuk Real?

Cakera kaca lucu telah datang ke bandar. Kami mendengar bahawa cakera ini tidak keajaiban. Ia menyembuhkan, ia menyembuhkan dan ia keajaiban. Pendek kata ia telah menjadi satu penyelesaian kepada umat manusia. Terima kasih kepada cakera ini kini lumpuh boleh berjalan, orang buta boleh melihat dan pekak boleh mendengar. Cakera ini berfungsi seperti sihir dan telah menjadi penyelesaian yang sempurna untuk semua masalah kesihatan kita.

Ini adalah khabar angin yang telah berlaku sekitar di banyak negara tentang kaca lucu ini. Adakah Disc ini untuk sebenar atau hanya penipuan yang lain?

Sama ada ia adalah Scam atau tidak, apa yang saya boleh memberi jaminan kepada anda adalah bahawa sejak Disc Bio telah datang ke dalam pasaran ia telah menjual seperti gila. Orang di seluruh dunia telah tertarik dalam satu cara atau yang lain ke arah itu. Kini, apa yang istimewa tentang kaca ini? Apa ini Disc Bio? Adakah ia benar-benar mempunyai apa-apa faedah kesihatan atau ia hanya plasebo yang lain? Bagaimana semua orang-orang ini boleh menjadi begitu bodoh untuk menghabiskan banyak wang pada keamanan kecil kaca yang mendakwa melakukan keajaiban?

Berada dalam bidang perubatan, saya menjadi ingin tahu untuk mengetahui lebih lanjut mengenainya dan membuat keputusan untuk membeli satu untuk diri sendiri dan melihat bagaimana berkesan ia adalah. Hari ini saya akan berkongsi dengan anda apa Disc Bio sebenarnya adalah supaya anda mendapat gambaran yang jelas jika ia adalah untuk sebenar atau hanya penipuan yang lain. Saya juga akan membantu anda membuat keputusan jika anda perlu mendapatkan satu untuk diri sendiri atau tidak. Tetapi sebelum saya berbuat demikian saya akan berkongsi dengan anda apa yang Disc Bio tidak.

Apa yang TIDAK Disc Bio?

Ia BUKAN kaca biasa
Ini BUKAN penyelesaian kepada semua masalah kesihatan anda
Ini BUKAN ubat
Ini BUKAN produk yang ajaib
Ini BUKAN plasebo
Ia BUKAN kaca yang boleh digunakan untuk membuang syaitan daripada orang yang gila
Ia BUKAN kaca yang dikaitkan dengan mana-mana agama, kepercayaan atau pemujaan
Apakah Disc Bio?

Ia adalah cakera bulat yang sedikit cekung dalam bentuk. Ia adalah 9 cm garis pusat dan mempunyai ketebalan 10 mm. Ia terdiri daripada segi teknikal kejuruteraan 13 mineral semula jadi yang telah struktur terikat pada peringkat molekul dengan menggunakan gabungan haba tinggi (nano-fusion) kaedah.

Bagaimanakah Kerja Disc Bio?

Melalui gabungan ini mineral dan teknik fusion, medan tenaga positif dicipta, yang membolehkan cakera untuk memindahkan medan tenaga kepada air dan tubuh manusia, seperti yang telah disahkan melalui pelbagai proses pengujian dan penilaian. Ia adalah pemindahan tenaga ini yang membawa keluar yang terbaik dalam air anda.

Apabila engkau menyeberang melalui air cakera bio, struktur molekul air berubah menjadikannya terhablur. Apabila anda minum air terhablur anda mendapat manfaat utama yang berikut:

Berasa segar dan nafas baru
Meningkatkan keharmonian dan tahap tenaga anda
Memudahkan pemindahan nutrien dan meningkatkan bio-keserasian air untuk mendapatkan lebih banyak daripada air anda
Mengurangkan ketidakseimbangan tenaga dan mengagihkan semula tenaga terkumpul di dalam badan anda
Lebih Manfaat Bio Disc

Menghapuskan dan membatalkan kesan frekuensi buatan manusia di dalam tubuh manusia
Meningkatkan tahap tenaga setiap sel dalam badan untuk yang sesuai 70 - rangkaian 90 milivolt
Meningkatkan dinding sel kebolehtelapan sekali gus memudahkan pengambilan nutrien ke dalam setiap sel dan penyingkiran bahan buangan dari setiap sel. (Akibat daripada potensi transmembran tinggi di atas, air bertenaga berkesan menyebabkan setiap sel dalam badan anda untuk detox)
Meningkatkan tahap tenaga badan secara keseluruhan akibat daripada meningkatkan tenaga selular untuk bertrilion sel
Membersihkan tahap darah meningkatkan chylomicron (protein / lemak-lemak terapung dalam darah) dan profil trigliserida dan corak fibrin.
Meningkatkan sistem imun
Meningkatkan tumpuan mental
Dan banyak lagi
Siapa yang boleh Manfaat dari Disc Bio?

Nah, mana-mana satu boleh mendapat manfaat daripada Disc Bio. Penggunaan berterusan ke atas Bio air bertenaga telah dilihat untuk melegakan dan memberi manfaat kepada masalah kesihatan berikut:

Sakit kepala dan migrain
Gout atau sakit sendi
Pigmentasi kulit dan parut
Senak
Peredaran darah yang tidak baik dan beku / angin ahmar
Pengekalan air
Sakit kronik atau penyakit
Masalah pernafasan
Sinusitis
Gangguan tidur atau insomnia
Kebolehan kognitif mental untuk kanak-kanak
Jet lag
Tekanan Darah Tinggi
Diabetes
Obesiti
Sijil:

Cakera Amezcua Bio telah disahkan oleh pelbagai badan di seluruh dunia. Beberapa contoh adalah:

I.H.M. Institut, Jepun
Dr med. Manfred Doepp, Jerman
PROGNOS, Jerman
PSB Laboratory, Singapura
SCHOTT AG, Jerman
Sekarang soalan itu masih kekal, adalah Bio Disc untuk Real atau hanya penipuan yang lain? Saya akan meninggalkan anda untuk membuat keputusan.

Untuk Video, imej, testimoni dan bagaimana anda boleh mendapatkan anda Bio Disc sendiri pada harga yang baik, pergi ke Blog Dr. Said Said. Saya ingin anda kehidupan yang sihat dan kaya. Semoga berjaya.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar